Vindum Transport Service

  Den Haag
  +31 6 4370 4000
  info@vindum.nl

Kies uw taal

Dè transportservice die u nodig heeft

Hallo! Wij zijn Vindum Transport Service, de betrouwbare, snelle en veilige transporteur door geheel Nederland!
Wilt u contact opnemen met ons? Klik dan op de button hieronder!

Wat wij doen

Verhuizingen, meubeltransport & internationaal transport; wij regelen het voor je!

1

Verhuizingen

Een nieuwe woning en alles wat erbij komt kijken is natuurlijk altijd spannend. Het liefst wil je natuurlijk zo min mogelijk regelen en stress voorkomen en daarom regelt Vindum alles voor je, wat maar bij de verhuizing komt kijken, van A tot Z!

2

Meubeltransport

Bij de aanschaf van nieuwe meubelen wil je bij voorkeur zo snel mogelijk genieten van je nieuwe bankstel, kast of tafel. Onze meubeltransport service haalt je meubel op, brengt het naar je huis, zet het neer waar het moet zijn en doet zelfs de montage voor je!

3

Internationaal

Wij stoppen niet met onze transportservice bij de grens, sterker nog, wij hebben tal van internationale klanten mogen helpen, of het nu om een verhuizing of regulier transport gaat, wij regelen het transport tot in de fijnste details!

4

Inpakservice

Uiteraard moeten de goederen die wij vervoeren voldoende beschermd en ingepakt zijn. Dit kan vervelend werk zijn voor je en daarom doen wij dit met alle liefde voor jou. Zo komen jouw spullen veilig en onbeschadigd aan op de plek van bestemming!

Onze referenties

Wat anderen over ons te zeggen hebben

Onze partners

Jij bent niet de enige die vertrouwen in onze transport service heeft

Wij werken samen met een aantal grote leveranciers van meubelen en dienstverleners, die keer op keer kunnen vertrouwen op onze transportdiensten. Of het nu gaat om een bankstel afleveren bij hun klanten of de producten brengen van A naar B; Vindum regelt het!
Om onze partners optimale service te kunnen bieden op transport gebied, bieden wij een full-service pakket aan; wij halen de goederen op, op de locatie van de leverancier, wij zorgen dat alles goed beschermd in de wagen staat en leveren de goederen af op de klantlocatie. Om het helemaal af te maken, kunnen wij tevens het uitpakken, monteren en afvoeren van het verpakkingsmateriaal uit handen nemen!

Over ons

Bij ons staat de klant altijd voorop!

Vindum is de afgelopen jaren een waar begrip in de regio Den Haag en omstreken geworden. Waar wij begonnen zijn met een enkele transportbus, ziet u onze auto's nu geregeld rijden in en buiten de steden door geheel Nederland en zelfs daarbuiten. Onze klanten zijn gewend aan de glimlach van onze medewerkers, de uitstekende service die niet ophoudt bij het leveren en transporteren van producten, meubels en andere zaken en het feit dat alle goederen snel, netjes en zonder schade afgeleverd worden.
Daarnaast blinken wij uit in perfecte communicatie en afspraken, zodat er altijd duidelijkheid is met betrekking tot het transport van de veelal kostbare en belangrijke goederen. Hierdoor kan jij met een gerust hart ons laten doen, waar wij het beste in zijn; transport van A tot Z!

Neem contact op met ons

Wij staan klaar voor jou!

Als je meer informatie wilt over onze transport diensten, neem gerust contact met ons op en wij reageren binnen een mum van tijd!
NB. Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt onze Algemene Voorwaarden bekijken via de onderstaande link.