Wij zijn gevestigd in Den Haag, maar wij gaan waar jij ons brengt.

Vindum is gevestigd in Den Haag en is opgericht door twee doorgewinterde ondernemers met een uitgebreide internationale ervaring op het gebied van makelaardij, interieuradvies, transport en het werken met Expats.

Vindum onderscheidt zich door klantvriendelijkheid, service, brede kennis, sterke persoonlijke aandacht, transparantie, vakkundigheid en inzet.
Den Haag is een internationale stad met vele verschillende culturen en talen. Duidelijke communicatie is uiterst belangrijk om iedere klus tot volle tevredenheid af te ronden. Onze mensen spreken vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Turks.

Ons Team

Tamer Döner

Tamer Döner

Director Transport Services
Mijn naam is Tamer Döner en ik ben een expat, geboren in Bodrum in Turkije en sinds enkele jaren woonachtig in Den Haag. Veertien jaar lang ben ik werkzaam geweest in het toerisme in Turkije en Bulgarije. Daarnaast ben ik altijd actief geweest in de verkoop van vakantiehuizen in Didim en Bodrum. Ben jij op zoek naar jouw droomhuis in Turkije dan help ik je graag in je zoektocht. Momenteel zijn er vele aantrekkelijke aanbiedingen met prachtige villa’s of appartementen met uitzicht op zee. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om je weg als expat te vinden in een nieuw land, zelfs in een land als Nederland waar alles perfect is geregeld. Ik ben daarom blij dat ik deel uit kan maken van dit team. Neem gerust contact met mij op. Ik informeer je graag hoe wij je van dienst kunnen zijn.
Irish Fruitman

Irish Fruitman

Managing Director
Even mijzelf voorstellen; mijn naam is Irish Fruitman en ben één van de gezichten en oprichters van Vindum. Jarenlang ben ik ondernemer geweest in de mode-branche en heb mij daarnaast, altijd verdiept in een tweede hobby "Vastgoed" en andere gerelateerde branches hieraan. De mode-branche is helaas een moeilijke broodwinning geworden, gezien de ontwikkelingen van het online-shoppen. Met pijn in mijn hart afscheid moeten nemen, van een fantastische tijd, met fijne en liefdevolle mensen om mij heen. Voor mij was er daarom ook reden genoeg om mijzelf om te scholen en verder te gaan ontwikkelen in de Vastgoed branche. In de mode maakte ik met mijn team altijd het verschil door open, eerlijk en transparant te zijn. ‘What you see is what you get’. Geen poppenkast en geen verkooppraatjes, maar eerlijk en oprecht advies. Ook nu hoop ik jullie weer van dienst te kunnen zijn en voor vragen kunnen jullie altijd contact met mij opnemen. Ik denk graag met je mee en voor alles is er een oplossing!

Neem contact op met ons

  • Telefoon
  • Email
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Stad
    Den Haag
Vindum - Vind je woning
Vindum bij jou in de buurt