Ga je kopen of huren? Jouw keuze - jouw tevredenheid - onze verantwoordelijkheid

Wij helpen jou zoeken naar de beste woonomgeving!

Het is belangrijk om te weten dat de woningmarkt in Den Haag supergezond is, zowel voor huur als voor koopwoningen. Je ziet dan ook dat de populaire panden snel van eigenaar wisselen, we zien zelfs weer situaties met meer dan een geïnteresseerde koper of huurder waardoor er meer dan de vraagprijs wordt geboden. Dit is natuurlijk goed nieuws voor de verhuurder of de verkoper, maar als je verhuist vanuit het buitenland bijvoorbeeld dan kan dat best een uitdaging zijn. Het is daarom goed om te weten dat wij veel werk voor je vooraf kunnen doen zoals het bezichtigen van woningen voordat je in Nederland aankomt.

Vastgoed Opties

Verhuis je hier naar toe?

Huren of kopen? Het antwoord op deze vraag ligt helemaal aan je persoonlijke situatie en hoe lang je van plan bent om in Nederland te verblijven. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken voor jou en je familie. Ons team assisteert je graag bij de keuze van de school voor de kinderen, de buurt die het beste bij jouw familie past, de sportschool, de vereiste documentatie voor je registratie bij de gemeente en eigenlijk alles wat bij een verhuizing komt kijken.

Verhuis je naar het buitenland?

Je huis verhuren of toch maar verkopen? Deze beslissing is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke situatie en je lange termijnplannen. Voor beide scenario’s kunnen wij je begeleiden en adviseren om de juiste beslissing te nemen. Indien je een ‘property manager’ zoekt of het juiste team om je woning te verkopen, laat het ons weten zodat wij je een plan kunnen presenteren dat het best bij jouw situatie past.

Je huis preparen voor verkoop of verhuur

Voordat je je huis gaat verkopen of verhuren zijn er heel wat beslissingen te nemen. Het is belangrijk dat je met ons bespreekt welke aanpassingen of verbeteringen je gaat doen aan je huis voordat de huur of verkoop start. Wij kunnen je namelijk aangeven of het een toegevoegde waarde heeft of niet. Dus maak geen onnodige investeringen die je er niet uithaalt bij een mogelijke verkoop. Wil je een ‘styling advies’ voor je huis voordat de marketingactiviteiten voor de verkoop starten? Neem contact met ons op voor een gratis advies!

Internationale Marketing

De meeste makelaars plaatsen een ‘Te Koop’ bord in de tuin en wachten vervolgens tot het huis verkoopt. Wij zijn ervan overtuigd dat zelfs bij een sterke vraag, een wereldwijde aandacht voor je woning de kans vergroot op een snelle verkoop voor de best mogelijke prijs. Met ons internationale netwerk van makelaars zorgen wij ervoor dat je woning of commercieel pand niet alleen lokaal aandacht krijgt. Internet Marketing en Investor Marketing zijn belangrijke componenten van onze verkoop en marketing strategie en zorgen ervoor dat jouw woning een zo breed mogelijke aandacht krijgt.

Vraag een offerte aan

Geheel vrijblijvend en duidelijk

Bel ons

Snel en simpel
Vindum - Vind je woning
Vindum bij jou in de buurt