Zorgeloze, professionele transport- en verhuis services.

Transport- en Verhuis Services

Vindum Transport is een jong en dynamisch bedrijf en is gevestigd in Den Haag. Wij specialiseren ons in verhuizingen en transport services door heel Nederland en Europa. Wij bieden een brede keuze van services aan zoals het verhuizen van jouw kantoor of woning. Onze teams zijn punctueel en staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar.

Vindum Transport is gespecialiseerd in:

Verhuizingen

Heb je plannen om jouw kantoor of woning te verhuizen? Vindum heeft het juiste team en voertuig gereed staan voor jou. Verhuizen van je meubels, pickup service, kantoor verhuizingen, in-en uitpakken van je kostbare spullen, monteren en/of demonteren? Het is allemaal mogelijk. Indien gewenst bieden wij onze recycle service aan. Dit betekent dat wij inpak afval ophalen bij jou thuis of op kantoor en afleveren bij de afval stations in uw Gemeente.

Koeriers-service

Frequente services naar de belangrijkste luchthavens in Nederland en onze omringende landen. Wij bieden op verzoek ad-hoc koeriersdiensten aan of deur-tot-deur leveringen. Vindum zorgt ervoor dat jouw brieven, pakketten of andere zendingen punctueel worden afgeleverd.

(Inter)nationale transporten

Ideaal voor klanten met een tweede huis in het buitenland die regelmatig spullen heen en weer moeten verhuizen. Heeft jouw bedijf een urgent verzoek voor transport naar het buitenland? Wij leveren door heel Europa tegen aantrekkelijke tarieven.

Luchthaven ophaal en afleverdienst

Vanwege onze centrale ligging kunnen wij snel zendingen ophalen of afleveren op Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam-The Hague Airport of Eindhoven Airport
Neem contact met ons op om jouw transport verzoeken met ons te bespreken. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en onze concurrerende prijsstructuur.

Voordelen

Veilig

Wij zorgen dat alles veilig en netjes geregeld wordt.

Tijdbesparend

Jij doet alleen wat jij wilt doen, wij doen de rest.

Internationaal

Nederland of Europa, wij doen het voor je.

Accuraat

Jij zegt waar we naartoe moeten, wij zullen er op tijd zijn.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden transportservices

Vraag een offerte aan

Geheel vrijblijvend en duidelijk

Bel ons

Snel en simpel

Vindum - Vind je woning
Vindum bij jou in de buurt